Τραγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρή 13χρονη από κεραυνό

Τραγωδία με μία 13χρονη νεκρή συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6), στην περιοχή Ποσείδι, στην Χαλκιδική. Το κορίτσι έχασε ακαριαία την ζωή του, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό, βγαίνοντας από την θάλασσα.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη περίπου στις 4.30 το μεσημέρι, όταν ξέσπασε καταιγίδα με βροντές και αστραπές στην περιοχή.

Όπως περιέγραψε στο enikos.gr, η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, «το παιδί ήταν με τους γονείς του στην θάλασσα, όταν έπιασε κακοκαιρία και βγήκαν από αυτή. Τότε, κεραυνός έπεσε και σκότωσε ακαριαία το κοριτσάκι. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το παιδί διασωληνώθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή».

«Οι γονείς του παιδιού είναι σε σοκ. Μίλησα μαζί τους και δεν έχουν λόγια να περιγράψουν το τι έγινε. Είναι δικοί μας άνθρωποι, ντόπιοι, από τα Μουδανιά. Έχουν ακόμα δύο παιδιά», πρόσθεσε η κα. Χαλκιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πτώση του κεραυνού τραυματίστηκε και η μητέρα της 13χρονης, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.