Θεσσαλονίκη: Αστικό λεωφορείο παρέσυρε μηχανάκι και αυτοκίνητα – Μία γυναίκα νεκρή

(Ανανέωση 17:06) Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15:00, στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από τον ΟΣΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός αστικού λεωφορείου φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας πάνω σε οχήματα.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, μια γυναίκα που οδηγούσε δίκυκλο παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας, μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά τρεις οδηγοί, ένας του λεωφορείου, ένας άντρας από διερχόμενο ΙΧ και ένας οδηγός ταξί. Οι τραυματίες  μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ η οδός Μοναστηρίου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τος πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, χτυπώντας ένα ταξί και μία μηχανή.

Ο οδηγός του λεωφορείου κατέληξε και εκείνος στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τις αισθήσεις του, και όταν συνήλθε προσπάθησε να αλλάξει την πορεία αλλά ήταν αργά.

Βγαίνοντας από τον ΝΣΣ το λεωφορείο,ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία και προφανώς έστριψε δεξιά για να επιστρέψει στο Σταθμό,αλλά ενδέχεται προσωρινά να έχασε τις αισθήσεις του κάνοντας την μοιραία πορεία στο αντίθετο ρεύμα της Μοναστηρίου ,περνώντας πάνω από τη νησίδα επι της οδού και σταμάτησε στο πεζοδρόμιο από την πλευρά του ΝΣΣ.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου εμφάνισε απώλεια συνείδησης και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ ακόμη δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα ήταν συνεπιβάτης στο δίκυκλο, το οποίο παρασύρθηκε από το λεωφορείο και μητέρα ενός παιδιού τριών ετών, τελείωσε την δουλειά της σε μία εταιρεία που δραστηριοποιείται με φωτογραφίες και βιβλιοθεσίες. και επέστρεφε στο σπίτι της.


Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα με μηχανάκι (βίντεο) - Law & Order

 

Αστικό λεωφορείο παρέσυρε μηχανάκι και αυτοκίνητα - Μία γυναίκα νεκρή - Messolonghi Voice

Δείτε τα βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα voria.gr. Είναι οι στιγμές λίγο μετά το θανατηφόρο τροχαίο:

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το τροχαίο

Ανακοίνωση για το φρικτό δυστύχημα με μία νεκρή και τραυματίες στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε πριν από λίγο ο ΟΑΣΘ.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου» αναφέρει ο Οργανισμός.

«Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες» καταλήγει ο ΟΑΣΘ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.