Κακοκαιρία: Υπερχειλίζει ο Πηνειός – Σοκαριστικές εικόνες από τη Λάρισα

Δέος προκαλούν οι εικόνες από ψηλά της πλημμυρισμένης λόγω της κακοκαιρίας Λάρισας, την ώρα που δίνεται μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό αγνοουμένων και τη διάσωση εγκλωβισμένων.

Ο Πηνειός έχει φουσκώσει επικίνδυνα, η στάθμη του σε κάποια σημεία φθάνει τα 9,5 μέτρα με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να έχει υπερχειλίσει, ενώ ήδη πλημμυρικά φαινόμενα αντιμετωπίζουν και παραποτάμιες περιοχές της πόλης της Λάρισας.

Πλημμύρισε γέφυρα του Πηνειού – Παγώνουν οι επιχειρήσεις διάσωσης στην περιοχή

Από νερά, επίσης, έχει κατακλυστεί η γέφυρα του Πηνειού, η οποία βρίσκεται 3 χιλιόμετρα μετά το Κουτσόχερο, στην εθνική οδό Λάρισας – Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία έχει κλείσει τον δρόμο και έχει διακόψει την κυκλοφορία στη γέφυρα, ενώ λίγη ώρα πριν βρίσκονταν εκεί οχήματα του στρατού με βάρκες και ερπυστριοφόρα προκειμένου να προσεγγίσουν χωριά που είναι αποκλεισμένα με εγκλωβισμένους κατοίκους, χωρίς να τους επιτραπεί η είσοδος γιατί είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή η κατάσταση και η στατικότητα της γέφυρας.

Κατά συνέπεια, αυτή τη στιγμή έχουν παγώσει και οι επιχειρήσεις διάσωσης και απεγκλωβισμού στην περιοχή και μπορούν μόνο από αέρος.

Οι εικόνες και τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά.

Καταστροφές από τα προάστια της Λάρισας
Καταστροφές από τα προάστια της Λάρισας INTIME NEWS
Καταστροφές στα προάστια της Λάρισας

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.