Από το «ποτέ ξανά» μετά τον Άλκη, μέχρι τη δολοφονία του Μιχάλη, 1.500χλ. (ανενόχλητος) δρόμος…

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού προ μηνών στη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν το τραγικό απόγειο ενός σάπιου συστήματος που επιτρέπει σε μερικά τσογλάνια και τους υποκινητές τους να αλωνίζουν ελεύθερα υπό το μανδύα του οπαδισμού και να προχωρούν σε εγκληματικές ενέργειες, συνοδεύτηκε από ένα ηχηρό «ποτέ ξανά», το οποίο άπαντες διαβεβαίωναν ότι θα βάλει ένα τέλος σε αυτό που ονομάζεται οπαδική βία.

Άλκης Καμπανός

Όμως, όλα όσα ειπώθηκαν και ειδικά από τους κρατικούς αξιωματούχους, αποδείχθηκαν «φτερό στον άνεμο», καθώς από χθες το βράδυ, μια ακόμη οικογένεια θρηνεί το παλικάρι της, το οποίο έπεσε νεκρό, έχοντας πάει για καφέ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, της αγαπημένης του ομάδας.

Ο 22χρονος Μιχάλης Τζ. δέχθηκε δολοφονική επίθεση από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν (είναι ξεκάθαρες οι ελληνικές φωνές που ακούγονται σχεδόν σε όλα τα βίντεο από τη Νέα Φιλαδέλφεια και το επιβεβαίωσε και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.), αποδεικνύοντας ότι αυτός ο παράλογος κύκλος αίματος δεν πρόκειται να κλείσει με ευχολόγια και κορώνες.

Ο αδικοχαμένος Μιχάλης

Το παλικάρι τραυματίστηκε θανάσιμα από πολλαπλές μαχαιριές που του κατάφεραν οι μανιασμένοι χουλιγκάνοι, προσπάθησε να ξεφύγει γεμίζοντας αίματα τον τόπο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Η πορεία θανάτου προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και η… παραπλάνηση!

Οι Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έκαναν πορεία από τη χώρα τους στην Ελλάδα, δεν προσπάθησαν καθόλου να κρύψουν το σκοπό για τον οποίο έρχονταν, παρά την απαγόρευση της UEFA για μετακινήσεις οπαδών.Δυστυχώς όμως, καθώς φαίνεται και αποδεικνύεται εκ του τραγικού αποτελέσματος, δεν προσπάθησαν ούτε οι ελληνικές Αρχές.

Μια πορεία σχεδόν 1.500 χλμ., τόσο απέχει το Ζάγκρεμπ από τη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσω εθνικών οδών, Αττικής οδού, μετρό, ηλεκτρικού δεν ανακόπηκε ποτέ.

Κι ας κρατούσαν στα χέρια τους ό,τι μπορούσε να σκοτώσει. Κι ας έκαναν οι προθέσεις τους τον γύρο του διαδικτύου. Το ελληνικό κράτος τους «υποδέχθηκε» σαν… τουρίστες

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης χρησιμοποίησε και τη φαιδρή δικαιολογία ότι οι Κροάτες «προφανώς» προσπάθησαν να… παραπλανήσουν τις Αρχές και μπήκαν στην Ελλάδα από την Αλβανία και τη συνοριακή διάβαση Κακαβιάς και όχι από τους Ευζώνους, σημείο που εισέρχονται συνήθως στη χώρα μας οι προερχόμενοι από την Κροατία!

«Τώρα ήρθαν από την Αλβανία, το έπαιξαν ότι ήταν τουρίστες, μπήκαν ΙΧ μεμονωμένα και κατόπιν δημιούργησαν κονβόι. Εκεί υπάρχει ευθύνη. Έπρεπε να ενημερωθεί η ΓΑΔΑ από τις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε ακόμα στον Alpha.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.