Ο Κοτζιάς είπε ένα ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΟΧΙ στα σχέδια των πραξικοματιών ΑΝΑΝιστών

Η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Νίκου Κοτζιά: «Θέλανε ο στρατός των πραξικοπηματιών να είναι εγγυητής της Δημοκρατίας στην Κύπρο!».
 
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αναφορικά με το «ναυάγιο» της Διάσκεψης για το Κυπριακό στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας, δήλωσε: «Τι θέλανε οι Τούρκοι; Να συμφωνήσει η Ελλάδα να κρεμάσουν στο πυροβόλο του τανκς που θα εισβάλλει στην Κύπρο τη συμφωνία με την υπογραφή της Ελλάδος ότι μπορεί να μπαίνουνε όποτε θέλουμε στην Κύπρο;».
Ερωτηθείς στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον α’ αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς ανέφερε: «Του το είπα (του Μ. Τσαβούσογλου) και θύμωσε λίγο αλλά πρέπει να το καταλάβει. Θέλανε ο στρατός που ετοίμασε το πραξικόπημα στην Τουρκία και του οποίου ο επικεφαλής των κατοχικών στρατευμάτων συνελήφθη στα κατεχόμενα, ως πραξικοπηματίας μαζί με δέκα ανώτερους αξιωματικούς, αυτός ο στρατός των πραξικοπηματιών να είναι εγγυητής της Δημοκρατίας και της συνύπαρξης των δύο Κοινοτήτων στην Κύπρο;».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.