Κιθάρα με την υπογραφή της Τέιλορ Σουίφτ διαλύθηκε με σφυρί σε δημοπρασία – Έδωσε 4.000 δολάρια μόνο και μόνο για την καταστρέψει

Στις ΗΠΑ, σε μια βραδιά που ξεκίνησε με γέλια και χειροκροτήματα και κατέληξε σε ένα… περίεργο σκηνικό, ένας μυστήριος αγοραστής έκλεψε την παράσταση σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Τέξας.

Και όχι, δεν μιλάμε για κάποιο εντυπωσιακό χορευτικό ή κάποια απρόσμενη δωρεά, αλλά για την καταστροφή μιας κιθάρας που άφησε άφωνο το κοινό.

Ο άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με αναφορές από Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, πλήρωσε 4.000 δολάρια για να αποκτήσει μια κιθάρα υπογεγραμμένη από την Τέιλορ Σουίφτ, μόνο και μόνο για να τη συντρίψει αμέσως με ένα σφυρί μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων.

Το παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο το βράδυ στο «Ellis County WildGame Dinner» στο Waxahachie του Τέξας, κοντά στο Ντάλας, και φυσικά έγινε viral σε χρόνο μηδέν, με το βίντεο να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άνδρας, με λευκά μαλλιά και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ανέβηκε στη σκηνή, με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Κρατώντας το σφυρί στο χέρι του, ξεκίνησε την επίθεση στην κιθάρα που έφερε την υπογραφή της Σουίφτ, με το πλήθος να τον επευφημεί και να φωνάζει – απ’ ό,τι φαίνεται, στην εκδήλωση απουσίαζαν «Swifties».

Όμως, το σόου του άνδρα δεν τελείωσε εκεί, καθώς σήκωσε την κιθάρα πάνω από το κεφάλι του, σαν να ήταν έτοιμος να την συντρίψει στο έδαφος, αλλά τελικά την κατέβασε ήρεμα και αποχώρησε από τη σκηνή, με τον παρουσιαστή της δημοπρασίας να γελάει. Το βίντεο δεν αποκαλύπτει τι είχε προηγηθεί ή ποια ήταν τα κίνητρα του άνδρα.

Οι φήμες και οι εικασίες άρχισαν να εξαπλώνονται στα social media, με κάποιους να υποθέτουν ότι το σκηνικό είχε πολιτικό υπόβαθρο.

Η Τέιλορ Σουίφτ πρόσφατα δήλωσε ότι θα ψηφίσει την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, κάτι που ίσως εξόργισε κάποιους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλωστε, ο Τραμπ δεν έχει κρύψει ποτέ την αντιπάθειά του για την ποπ σταρ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του Truth Social: «Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ!»

Οι διοργανωτές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης είχαν προηγουμένως αναρτήσει στο Facebook την κιθάρα με την υπογραφή της Σουίφτ ως ένα από τα κορυφαία αντικείμενα προς δημοπρασία, χαρακτηρίζοντάς το ως μια «ευκαιρία που συμβαίνει μια φορά στη ζωή».

Η εκδήλωση είχε ως στόχο να συγκεντρώσει πόρους για την υποστήριξη της αγροτικής εκπαίδευσης των νέων της κομητείας, αναφέρει η New York Post, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Μέχρι στιγμής, οι διοργανωτές δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το περιστατικό, αφήνοντας ανοιχτό το μυστήριο γύρω από τον απρόσμενο πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.