Γερμανία: Ένας νεκρός και 8 παγιδευμένοι μετά την κατάρρευση ξενοδοχείου στις όχθες του ποταμού Mosel

Ένας νεκρός και 8 εγκλωβισμένοι είναι στα συντρίμμια ενός ορόφου ξενοδοχείου κοντά στις όχθες του ποταμού Mosel στη Γερμανία που κατέρρευσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Το συμβάν σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 6/8 και όπως έκανε γνωστό η τοπική αστυνομία, 5 άτομα από τα συνολικά 14 που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο βγήκαν σώοι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεκρός έχει εντοπιστεί, αλλά δεν μπορεί να περισυλλεγεί, ενώ έχουν έρθει σε επαφή με μερικούς από τους 8 παγιδευμένους,  μερικοί εκ των οποίων είναι σοβαρά τραυματισμένοι.
«Λόγω της φύσης της ζημιάς, είναι μια εξαιρετικά απαιτητική επιχείρηση», τονίζει η αστυνομία, σημειώνοντας ότι στο κτίριο στην πόλη Kroev μπορούν να εισέλθουν οι διασώστες με πολύ μεγάλη προσοχή.
Στο σημείο βρίσκονται και σκύλοι διάσωσης και drone, ενώ απομακρύνθηκαν 31 άτομα από τα σπίτια που βρίσκονται γύρω από το ξενοδοχείο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.