Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκπληκτικός ο Τσελίδης – Πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ρεπεσάζ

Άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση για τον Θεόδωρο Τσελίδη, ο οποίος πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ρεπεσάζ στο αγώνισμα του τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Έλληνας τζουντόκα απέκλεισε στο golden score τον Αράμ Γκριγκοριάν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και προκρίθηκε στον τελικό του ρεπεσάζ, όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 90 κιλών.

Εκεί θα συναντήσει τον Βραζιλιάνο Ραφαέλ Μασέντο και ο νικητής της αναμέτρησης, θα ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο.

Εάν τα καταφέρει ο Τσελίδης θα είναι το πρώτο μετάλλιο για την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ξεκάθαρα ανώτερος

Ο Έλληνας αθλητής ήταν ξεκάθαρα ανώτερος από τον αντίπαλό του Αράμ Γκριγκοριάν, είδε να του αφαιρείται το βαζάρι περίπου ένα λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα, αλλά τελικά ο 27χρονος τζουντόκα πήρε την πρόκριση στο golden score. O Tσελίδης, που βρίσκεται στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης, είδε τον αθλητή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να τιμωρείται με τρεις ποινές για παθητικό παιχνίδι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.