«O κουβάς της αποκάλυψης»: Τι περιέχει το Emergency Food Bucket που εμφανίστηκε στα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ

Είναι γνωστό πως οι Αμερικανοί είναι προνοητικοί, τουλάχιστον όσον αφορά θέματα Αποκάλυψης και ενός ενδεχόμενου τέλους αυτού του κόσμου, δημιουργώντας υπόγεια καταφύγια στα σπίτια τους και συγκεντρώνοντας υψηλές ποσότητες τροφίμων για να ανταπεξέλθουν σε κάποια πιθανή μελλοντική καταστροφή, ωστόσο, αυτή τη φορά, ίσως κάπως το τερμάτισαν.

Ο κουβάς τροφίμων έκτακτης ανάγκης με το όνομα «Emergency Food Bucket» της Readywise, που περιγράφεται ως ο «κουβάς της αποκάλυψης» και καμία σχέση δεν έχει με κουβάδες τροφίμων γνωστής αλυσίδας εστιατορίων, τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral στα social media. Αυτό το υπερμεγέθες δοχείο που περιλαμβάνει 150 γεύματα, που συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής έως και 25 χρόνια, έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να παραμείνουμε ζωντανοί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά σε αυτόν τον πλανήτη.

Η πρώτη φορά που το «Emergency Food Bucket» έγινε διάσημο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκτοξεύοντας τη φήμη του, ήταν στις 30 Ιούνιου όταν ο Jeffrey Eisner, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, το ανακάλυψε στα ράφια του σούπερ μάρκετ Costco και ανέβασε στο Instagram ένα σχετικό βίντεο.

Το σχόλιο του Eisner, που αναρωτιόταν αν αυτός κουβάς είναι η απάντηση των προληπτικών για το τέλος του κόσμου, ήταν το εξής: «Έχουν κουβάδες που απλά τους ονομάζουν “προμήθειες τροφίμων έκτακτης ανάγκης”… Υποθέτω ότι αυτό είναι για όταν έρθει η Αποκάλυψη, η οποία μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή;», και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να το δοκιμάσει.

Στην τιμή των 79,99 δολαρίων, το «Emergency Food Bucket» έχει 150 μερίδες με συνολικά 25.280 θερμίδες και διάρκεια ζωής 25 χρόνια.

Τι περιλαμβάνει ο «κουβάς της αποκάλυψης»

  • 80 μερίδες κυρίως πιάτων και συνοδευτικών: ζυμαρικά alfredo, ρύζι teriyaki και σούπα ντομάτας βασιλικού με ζυμαρικά
  • 30 μερίδες πρωινού: δημητριακά με κανέλα μήλου και γκρανόλα
  • 40 μεζούρες ποτού
  • Πρόσθετα όπως σούπα ζυμαρικών με γεύση κοτόπουλο και πουτίγκα βανίλιας

Τα γεύματα είναι όλα ψυχρής αποξήρανσης ή αφυδατωμένα και απαιτούν μόνο νερό για την προετοιμασία τους, καθιστώντας τα ιδανικά για καταστάσεις όπου οι εγκαταστάσεις μαγειρέματος μπορεί να είναι ανύπαρκτες. Αυτή η δυνατότητα εύκολης προετοιμασίας του φαγητού διασφαλίζει ότι ακόμη και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όσοι το έχουν προμηθευτεί θα μπορούν να ετοιμάσουν γρήγορα ένα γεύμα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα – αν και σε αυτή την περίπτωση, όταν θα έρχεται το τέλος του κόσμου, το μαγείρεμα δεν θα είναι το πιο σημαντικό ζήτημα που θα πρέπει να λύσουμε…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.