Ο Schwab… αποκαλύπτεται: Δουλοποίηση της ανθρωπότητας στις ατζέντες της παγκόσιας ελίτ προτείνει ο ιδρυτής του WEF

Οι αναφορές του αρχιτέκτονα της λεγόμενης «Μεγάλης Επαναφοράς» (Great Reset)
Ο «εξαναγκασμός σε συνεργασία με την παγκόσμια ελίτ» είναι η «σοφή» πρόταση του ιδρυτή του Παγκοσμίου ΟΙκονομικού Φόρουμ (World Economic Forum, WEF) Klaus Schwab, σε μία περίοδο που οι πολίτες ήδη υποφέρουν από τον επιθετικό νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό και τον θάνατο δικαιοσύνης και ιδιωτικότητας.
Μιλώντας προ ολίγων ημερών στο «Annual Meeting of the New Champions» του WEF, που συχνά αποκαλείται «Καλοκαιρινό Davos», στην Κίνα, ο Schwab δήλωσε ότι για να προωθηθεί η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», οι ελίτ πρέπει να οδηγήσουν επιθετικά την ατζέντα τους στις χώρες.
«Για να οδηγήσουμε τη μελλοντική οικονομική ανάπτυξη πρέπει να αγκαλιάσουμε την καινοτομία και να αναγκάσουμε τη συνεργασία μεταξύ τομέων, περιοχών, εθνών και πολιτισμών για να δημιουργήσουμε ένα πιο ειρηνικό, χωρίς αποκλεισμούς, βιώσιμο και ανθεκτικό μέλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Πρόσθεσε σε πως, «σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, η ενεργός συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση μιας βιώσιμης αναπτυξιακής πορείας».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ανέδειξε την τεχνητή νοημοσύνη και άλλες τεχνολογίες -πανταχού παρούσες- ως τον λόγο για τον οποίο η ανθρωπότητα πρέπει να «συνεργαστεί» με την παγκόσμια ελίτ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.