Ν.Τραμπ: Μπήκε στο Tik Tok και προσέλκυσε ήδη 3 εκατ. οπαδούς – «Θα εκδικηθώ με τη νίκη μου στις εκλογές»

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ μία ημέρα μετά την είσοδό του στο TikTok είχε προσελκύσει 3 εκατομμύρια οπαδούς στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απόφαση να συμμετάσχει στην πλατφόρμα το Σάββατο θα μπορούσε να βοηθήσει τον πρώην πρόεδρο να προσεγγίσει νεότερους ψηφοφόρους στην τρίτη υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ δημοσίευσε ένα αρχικό βίντεο στον λογαριασμό του, με τη διεύθυνση @realdonaldtrump, το βράδυ του Σαββάτου. Το βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 56 εκατομμύρια προβολές, δείχνει τον Τραμπ να χαιρετά τους θαυμαστές σε έναν αγώνα Ultimate Fighting Championship στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ. Ο Τραμπ είπε σε μια δήλωση ότι «θα χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο εργαλείο για να μιλήσει απευθείας με τον αμερικανικό λαό…»

Ο Τραμπ έχει ήδη ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερους από 87 εκατομμύρια ακόλουθους στο X και πάνω από 7 εκατομμύρια ακόλουθους στη δική του πλατφόρμα, Truth Social, όπου δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά. Εφετείο των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα όρισε ένα γρήγορο χρονοδιάγραμμα για να εξετάσει τις νομικές προκλήσεις του νέου νόμου

Το Εφετείο των ΗΠΑ για την περιφέρεια της Κολούμπια διέταξε την υπόθεση για προφορικές συζητήσεις τον Σεπτέμβριο, αφού οι TikTok, ByteDance και μια ομάδα δημιουργών περιεχομένου TikTok ενώθηκαν με το Υπουργείο Δικαιοσύνης νωρίτερα αυτό το μήνα ζητώντας από το δικαστήριο ένα γρήγορο πρόγραμμα.

«Η δίκη ήταν σκληρή για τη σύζυγό μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε εν τω μεταξύ ότι η ιστορική του δίκη και η ποινική του καταδίκη ήταν «πολύ σκληρές» για τη σύζυγό του, την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Την περασμένη εβδομάδα, οι ένορκοι έκριναν τον Τραμπ ένοχο για πλαστογράφηση επιχειρηματικών αρχείων για να κρύψει πληρωμές που έγιναν στην πρώην πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών Στόρμι Ντάνιελς κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Σε συνέντευξή του στο Fox News το Σαββατοκύριακο, ο Ν.Τραμπ υποσχέθηκε ότι η επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ θα είναι η «εκδίκησή» του

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.