UEFA: «Η Αθήνα θα είναι μια ερυθρόλευκη θάλασσα»

Μεγάλο αφιέρωμα στον Ολυμπιακό ενόψει της συμμετοχής του στον τελικό του Europa Conference League έκανε η UEFA.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τεράστια ταξίδια, αυτή τη σεζόν: Αγγλία (δύο φορές), Γερμανία, Ουγγαρία, Σερβία (δύο φορές), Τουρκία. Ωστόσο, το τελευταίο τους ταξίδι είναι σύντομο. Μόλις 15 χλμ. χωρίζουν το σπίτι του Θρύλου, Γ. Καραϊσκάκης, από την AEK Arena. Ομολογουμένως ένα ταξίδι πολλών ωρών οδικώς, στην ώρα αιχμής της Αθήνας! Η ελληνική πρωτεύουσα θα είναι μια ερυθρόλευκη θάλασσα, στις 29/5.

Οι παθιασμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού θα παρασυρθούν από μια αίσθηση πεποίθησης που θα φαινόταν παράλογη τον Φεβρουάριο. Τότε, που ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρίτο προπονητή της σεζόν. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα της περασμένης σεζόν. Ανέλαβε μια ομάδα-μαχήτρια την άνοιξη, ώστε να την οδηγήσει σε έναν τίτλο UEFA. “Μέρα με τη μέρα, άρχισα να πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο», είπε το πρώην αφεντικό της Σεβίλλης. «Και μετά πιστέψαμε δύο από εμάς, μετά τέσσερις, μετά έξι…”. Τώρα, είναι πολλές χιλιάδες που το πιστεύουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η UEFA.

«Τα 15 γκολ του Ελ Κααμπί, αυτή τη σεζόν, είναι περισσότερα από όσα πέτυχε οποιοσδήποτε Αφρικανός ποδοσφαιριστής σε μία μόνο ευρωπαϊκή εκστρατεία. Μεγάλο επίτευγμα για τον Μαροκινό, που άφησε νωρίς το σχολείο, για να εργαστεί ως ξυλουργός. “Πρέπει να θυμάσαι το παρελθόν σου. Αυτό θα σε κρατήσει προσγειωμένο και θα σας παρακινήσει να κάνεις ακόμα περισσότερα”, είπε».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.