Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου

Στο Αγγλικό Λιγκ Καπ Λίβερπουλ και Τσέλσι προκρίθηκαν, ενώ Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ αποκλείστηκαν από Γουέστ Χαμ και Νιουκάσλ.

Στο Λονδίνο, η Γουέστ Χαμ μία εβδομάδα πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο Europa League πανηγύρισε πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ επί της Άρσεναλ. Το αυτογκόλ του Γουάιτ στο 16ο και το γκολ του Κουντούς στο 50ο λεπτό έδωσαν πλεονέκτημα στη γηπεδούχο, ο Μπόουεν με τη συμπλήρωση μιας ώρας διεύρυνε κι άλλο το σκορ για τη Γουέστ Χαμ και η Άρσεναλ αρκέστηκε στο τελικό 3-1 με το γκολ του Έντεγκαρντ στις καθυστερήσεις.

Αντίπαλος της Γουέστ Χαμ στους οκτώ η Λίβερπουλ. Με τον Ολλανδό Χάκπο πήρε προβάδισμα στο 31′ επι της Μπορνμουθ, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 64΄με τον Κλάιφερτ, ωστόσο το φοβερό γκολ του Νούνιεζ στο 70′ έδωσε με το τελικό 2-1 το «εισιτήριο» στο σύνολο του Κλοπ.

Η κάτοχος του τροπαίου Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε το θεσμό με εντός έδρας ήττα 3 – 0 από τη Νιουκαστλ. Πρώτο γκολ από τον Αλμιρόν στο 28΄, 2-0 με την εξαιρετική ενεργεια του Χόλ στο 35’ και 3 -0 με σκόρερ τον Γουίλοκ στο δεύτερο ημίχρονο. Κατώτερη της περίστασης σε ακόμη έναν αγώνα η Γιουνάιτεντ.

Τσέλσι – Νιουκάστλ το ζευγάρι στα προημιτελικά. Οι Λονδρέζοι με τα γκολ του Μπαντιασίλ στο ημίωρο και του Στέρλινγκ στο 59′ νίκησαν 2-0 τη φιλοξενούμενη Μπλάκμπερν που αγωνίζεται στην τσάμπιονσιπ.

Στη Γερμανία αποκλεισμός σοκ για τη Μπάγερν, μόλις στον δεύτερο γύρο του κύπελλο από τη Σααρμπρίκεν, ομάδα της 3ης κατηγορίας. Αν και οι οι Βαυαροί προηγήθηκαν με το το γκολ του Μίλερ στο 16′, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Σοντχάιμερ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η Σααρμπρίκεν πήρε την ιστορική πρόκριση 2-1 με σκόρερ τον Γκάους λίγο πριν το ματς καταλήξει στην παράταση. Τέταρτη διαδοχική χρονιά χωρίς κύπελλο την Μπάγερν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.