Δείτε πώς μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα σας σε μόλις 20 λεπτά

Ερευνητές στις ΗΠΑ δημιούργησαν μιας νέας τεχνολογίας στεγνωτήριο το οποίο έχει την ικανότητα να στεγνώνει τα ρούχα σε μόλις… 20 λεπτά!
Οι υπέρηχοι υψηλής συχνότητας που διαθέτει αντί για θερμότητα, στεγνώνει τα ρούχα στο μισό χρόνο σε σχέση με τα παραδοσιακά μηχανήματα.
Χρησιμοποιεί επίσης 70% λιγότερη ενέργεια, συνεπώς είναι πιο οικονομικό. Αποτελεί δημιούργημα επιστημόνων του Εθνικού Εργαστηρίου Oak Ridge (ORNL) του Τενεσί και της εταιρείας General Electric, σύμφωνα με το BBC το οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο κάδος του μηχανήματος φέρει εσωτερική επένδυση που μετατρέπει τα ηλεκτρικά σήματα σε δονήσεις υπερήχων, οι οποίες απομακρύνουν το νερό από τα ρούχα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ, που υποστήριξε την ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας, τα παραδοσιακά στεγνωτήρια χρειάζονται κατά μέσο όρο 50 λεπτά, ενώ το νέο μηχάνημα στεγνώνει την ίδια ποσότητα ρούχων σε περίπου 20 λεπτά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.