Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Έσπασε» η Εμμανουηλίδου μετά την λήξη της κούρσας – «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα»

Η Ελληνίδα σπρίντερ σημείωσε πολύ καλή επίδοση στο Παρίσι, καταφέρνοντας να προκριθεί στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στα 200 μέτρα, εκπληρώνοντας έτσι ένα όνειρο ζωής.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να περάσει πρώτη και να πάρει την απευθείας πρόκριση για τον τελικό των 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ωστόσο πέρασε ως 3η τη γραμμή του φίνις, με 22.99 στην 1η επαναληπτική σειρά, και μέσω ρεπεσάζ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του αθλήματος.

Μετά την εξαιρετική εμφάνισή της, η 21χρονη λύγισε από τη συγκίνηση, την ώρα που μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις της Εμμανουηλίδου

«Είμαι στα ημιτελικά. Να πω την αλήθεια αυτή η κούρσα σήμερα ήταν η πιο δύσκολη ψυχολογικά και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα να προκριθώ. Νιώθω όμως ότι είμαι άτυχη, πάντα τυχαίνω στις πιο δύσκολες σειρές. Δεν έχει σημασία όμως, σημασία έχει ότι προκρίθηκα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, σωματικά ένιωθα τέλεια και μου βγήκε. Δεν ξέρω τι να πω, η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά και δεν ξέρω τι άλλο να πω. Το απόγευμα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και εγώ και η Ολίβια και θα δούμε τι θα γίνει.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.