Copa America: Με ηγέτη τον Χάμες Ροντρίγκες η Κολομβία «διέλυσε» τον Παναμά και περιμένει Ουρουγουάη – Βραζιλία

Η Κολομβία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον Παναμά, διαλύοντας τον με σκορ 5-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa America.

Κομβικός παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έδωσε δύο ασίστ, οδηγώντας τους «Καφεταλέρος» σε μια καθοριστική νίκη.

Οι Κολομβιανοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποφασιστικότητα, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά. Στο 8ο λεπτό, ο Γιον Κόρντομπα άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Χάμες Ροντρίγκες, ενώ στο 15ο λεπτό ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η υπεροχή της Κολομβίας συνεχίστηκε, και στο 41ο λεπτό ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή, δίνοντας την πάσα στον Λουίς Ντίας, ο οποίος με μία επιδέξια ενέργεια πέτυχε το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με πιο αργό ρυθμό, δεδομένου ότι η πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί. Στο 70ο λεπτό, ο Ρίτσαρντ Ρίος σκόραρε το 4-0 σε μία αμφιλεγόμενη φάση που ξεκίνησε από υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90+2′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπόρχα, μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Αρίας από τον Κόρντομπα.

Με το τελευταίο σφύριγμα, η Κολομβία πανηγύρισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Copa America, αναμένοντας τον αντίπαλό της από την αναμέτρηση μεταξύ Ουρουγουάης και Βραζιλίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.