Copa America: Με ηγέτη τον Χάμες Ροντρίγκες η Κολομβία ξεκίνησε με το δεξί

Η Κολομβία νίκησε την Παραγουάη με σκορ 2-1 στην πρεμιέρα της στο Copa America, χάρη σε δύο καθοριστικές ασίστ από τον Χάμες Ροντρίγκες.

Η Κολομβία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της στο ποδόσφαιρο. Με ηγέτη τον Χάμες Ροντρίγκες, η εθνική ομάδα της Κολομβίας έχει πετύχει 19 νίκες σε 24 αγώνες.

Η αναμέτρηση κόντρα στην Παραγουάη ξεκίνησε δυναμικά για την Κολομβία, η οποία κατάφερε να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά. Στο 32ο λεπτό, ο αρχηγός Χάμες Ροντρίγκες με μια καίρια πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Μουνιόθ να ανοίξει το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 42ο λεπτό, ο Ροντρίγκες συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία του δεύτερου γκολ, το οποίο σημείωσε ο Λέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παραγουάη προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στο 69ο λεπτό με τον Ενσίσο της Μπράιτον. Ωστόσο, οι προσπάθειές της δεν ήταν αρκετές για να εξασφαλίσει τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς η Κολομβία διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.