Euro 2024: Αυτό είναι το απίθανο σενάριο για να προκριθεί η Κροατία στους «16»

Η Κροατία, από το 90’+8′ του αγώνα της με την Ιταλία στους «16» του Euro 2024, αναζητά πλέον ένα «θαύμα» για να συνεχίσει στα νοκ-άουτ.

Η χθεσινή (24/6) αναμέτρηση εξελίχθηκε από ποδοσφαιρικό παράδεισο σε κόλαση για την Κροατία, καθώς μέχρι το 90’+8′ προηγείτο 1-0 της Ιταλίας, αποτέλεσμα που την οδηγούσε απευθείας στους «16» του EURO.

Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Τζακάνι ισοφάρισε για την Σκουάντρα Ατζούρα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Έτσι, η Ιταλία κατέλαβε τη δεύτερη θέση και προκρίθηκε απευθείας στα νοκ-άουτ, ενώ η Κροατία κατέληξε στην τρίτη θέση και αναμένει την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων για να διαπιστώσει αν θα συνεχίσει.

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες, και προς το παρόν, η Κροατία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της σχετικής κατάταξης.

Παρόλο που μαθηματικά δεν έχει αποκλειστεί, η ομάδα του Μόντριτς χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί.


Για να συνεχίσει στη διοργάνωση, πρέπει να ξεπεράσει δύο άλλες «τρίτες» ομάδες, και συγκεκριμένα χρειάζεται να συμβούν τα εξής:

  1. Ήττα της Τσεχίας από την Τουρκία στις 26 Ιουνίου.
  2. Ήττα της Γεωργίας από την Πορτογαλία στις 26 Ιουνίου.
  3. Ήττα της Σλοβενίας από την Αγγλία απόψε (25/6) με τρία γκολ διαφορά χωρίς να σκοράρει ή με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά αν βρει δίχτυα περισσότερες από δύο φορές.
  4. Στο παιχνίδι Δανία-Σερβία, που επίσης θα διεξαχθεί απόψε, είτε να κερδίσει η Δανία έστω με 1-0, είτε η Σερβία με τρία γκολ διαφορά χωρίς να σκοράρει η Δανία, ή με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά αν σκοράρουν οι Δανοί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.