Τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έσφαξαν παιδιά σε σχολείο στην Ουγκάντα!

Απάνθρωπά κτήνη του ισλαμικού κράτους, δολοφόνησαν 25 παιδιά σε τρομοκρατική επίθεση στη δυτική Ουγκάντα, κοντά στα σύνορα με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Ουγκάντας.

Οκτώ ακόμα παιδιά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν απαχθεί.

Ο στρατός της χώρας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους τρομοκράτες, ενώ ένας από αυτούς έπεσε στα χέρια των κατοίκων, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

IMG 2945

Το ισλαμικό κράτος ιδρύθηκε και υποστηρίζεται από την Τουρκία, η οποία το χρησιμοποιεί και για να παρέμβει σε αφρικανικές χώρες, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την Δύση. Άλλωστε, τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους ενισχύουν την παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης, ενώ μάχονται και στο Αρτσάχ, στο πλευρό του Αζερμπαϊτζάν.

Αυτό που προκαλεί επίσης αποτροπιασμό εκτός από την θηριωδία, είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν αυτή την απάνθρωπη σφαγή τα δυτικά ΜΜΕ. Κάνουν λόγο για «μαχητές»!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.