Βίντεο: Εικόνες «Κορέας» στα πεδία των μαχών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ – Ολοκληρωτικός πόλεμος Αρμενίων και Αζέρων

Oι συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν έχουν αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ένοπλων συγκρούσεων της δεκαετίας του ’60 με μαζικές επιθέσεις και μαζική χρήση αεροπορίας και βαρέως οπλισμού. 

Οι εικόνες και τα βίντεο που έρχονται από τα πεδία των μαχών θυμίζουν μια μικρή «Κορέα» όχι βέβαια στην χρήση των UAV αλλά στο πως χρησιμοποιείται ο βαρύς οπλισμός και στις απώλειες που καταγράφονται μεταξύ των αντιμαχόμενων.

Και οι δύο πλευρές δημοσιεύουν βίντεο με τις πολεμικές τους επιτυχίες. Επιτυχίες που έχουν «σφραγιστεί» με αίμα και ανθρώπινες ζωές.

Ο ελληνικός λαός έχει ψυχική σύνδεση με τους Αρμένιους οι οποίοι είναι ομόθρησκοι και έχουν κοινό μαρτυρικό παρελθόν μαζί μας στα χέρια των Τούρκων.

Στα παρακάτω βίντεο οι Αζέροι κατέλαβαν εξ΄εφόδου αρμενικό φυλάκιο, δεν άφησαν κανέναν επιζώντα.

 

Εν συνεχεία οι Αρμένιοι αντιαρματιστές κάνοντας χρήση του ρωσικής κατασκευής 9K111 Fagot ATGM καταστρέφουν αζερικό άρμα μάχης.


Το πιο δυνατό βίντεο που δημοσίευσε η Αυτόνομη Δημοκρατία του Αρσάχ, δείχνει την καταστροφή αζερικής φάλαγγας που μετέφερε πυρομαχικά για αναχορηγία σε μονάδες της πρώτης γραμμής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.