ΕΝΑΣ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ Λ. ΟΙΚΟ; ΠΡΩΗΝ υπουργός του Ομπάμα το σκέφτεται για το 2020

Το όνομα του Τεξανού Τζούλιαν Κάστρο, πρώην υπουργού Στέγασης επί Ομπάμα και πρώην δημάρχου  του Σαν Αντόνιο αναφέρουν συχνά, εδώ και μήνες, πολιτικά πηγαδάκια των Δημοκρατικών, ως πιθανού μελλοντικού υποψήφιου για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Την Τετάρτη 12/12/2018, ο 44χρονος Κάστρο ανακοίνωσε την σύσταση μιας επιτροπής «διερεύνησης» των εκλογών, ενώ δήλωσε πώς ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

As a kid growing up on the west side of San Antonio, I never thought that I’d one day be making this announcement: https://t.co/2NAIFEsCFh I’m exploring a candidacy for President of the United States in 2020 to renew the promise of this country for all. https://t.co/9jOBdjHcLO

— Julián Castro (@JulianCastro) 12 Δεκεμβρίου 2018

 

Ωστόσο, σύμφωνα με το AP, με την κίνηση αυτή έρχεται ένα βήμα πιο κοντά σε μία πιθανή υποψηφιότητα.

Η «εξερευνητική επιτροπή» είναι συνήθως μία τυπική, απαραίτητη όμως διαδικασία, προτού ένας υποψήφιος ξεκινήσει την προεκλογική του του εκστρατεία, καθώς του επιτρέπει να αρχίσει να συγκεντρώνει χρήματα από δωρεές και να βρίσκει χορηγούς.

Σύμφωνα με τον Κάστρο, αναλόγως με τα αποτελέσματα της επιτροπής του, θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση στις αρχές Ιανουαρίου του 2019.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.