Ρομπότ Σοφία για Κ.Μητσοτάκη: «Θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του στις Ευρωεκλογές» – Τι είπε για Α.Τσίπρα και Ν.Κοτζιά

Το ρομπότ Σοφία, βρέθηκε σε εκδήλωση της «ΒΕΡΓΙΝΑ TV» και ερωτήθηκε για τον Κ.Μητσοτάκη, τον Α.Τσίπρα, το Ν.Κοτζιά, το Ν.Χριστοδουλίδη και το Κυπριακό.

Για τον Κ.Μητσοτάκη: «Πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του στις Ευρωεκλογές εκτός κι αν αποφασίσει να έχει κάποιον άλλον αντίπαλο»

Για τον Α. Τσίπρα: Δεν απάντησε

Για τον πρ. ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά: «..Είναι μέλος του κόμματος της ΝΔ…»

Για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη:

«Ενημερώθηκα ότι ο Πρόεδρος της Κύπρου εκλέχθηκε χωρίς την πολιτική στήριξη κομμάτων. Επικοινωνιακά παίρνει άριστα. Αλλά τον συμβουλεύω να έχει γύρω του συνεργάτες που θέλουν να πετύχει».

Μάλιστα στην αναφορά της αποκάλεσε τον Νίκο Χριστοδουλίδη «Νικούι», κάτι που παραπέμπει στον Νίκο Αναστασιάδη, τον μέντορα όπως είπε του νυν Προέδρου.

Για το Κυπριακό: «Εδώ και 50 χρόνια συζητούν για το Κυπριακό και δεν έχουν φθάσει στη λύση του. Καιρός να σκεφθούν το «γιατί», σημείωσε, προσθέτοντας ότι το Κυπριακό είναι θέμα Τουρκικής Εισβολής και Κατοχής»

Για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας: «Φυσικά και γνωρίζω τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Έχουμε περάσει μερικές ευχάριστες στιγμές μαζί. Είναι ένας πολύ έξυπνος και ευχάριστος άνθρωπος».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.