Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΝΑ λέει στον Μπιν Σαλμάν: Δεν με ακούς ποτέ [βίντεο]

Στο http://www.iefimerida.gr διαβάσαμε:

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε ένα τετ-α-τετ με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, σχετικά με την υπόθεση Κασόγκι, αφού ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θεωρείται πως έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του, αλλά και για τον πόλεμο στην Υεμένη.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών έγινε στο περιθώριο των εργασιών της G20 στην Αργεντινή, και τους… συνέλαβε η κάμερα, ενώ μίλησαν για αυτά τα δύο θέματα, όπως διευκρίνισε το γαλλικό προεδρικό μέγαρο.

Σύμφωνα με τον «Guardian», ο Μακρόν ακούγεται να απαντά στις διαβεβαιώσεις που επιχειρεί να του δώσει ο Μπιν Σαλμάν «Ανησυχώ σου είπα». «Ναι μου είπες, σε ευχαριστώ», απαντά ο Σαουδάραβας πρίγκιπας με τον Μακρόν να του τονίζει «δεν με ακούς ποτέ».

«Όχι, φυσικά και σε ακούω», απαντά χαμογελώντας ο Μπιν Σαλμάν, ο οποίος έχει αντιληφθεί την παρουσία της κάμερας. «Γιατί σου είπα. Ήταν πιο σημαντικό από σένα», συνεχίζει ο Μακρόν, και στη συνέχεια στρέφει το πρόσωπό του από την κάμερα για να συνεχίσει τη συζήτηση με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Οι τελευταίες δύο κουβέντες που κατέγραψε η κάμερα είναι η απάντηση «οκ, μπορώ να το χειριστώ» του Μπιν Σαλμάν σε κάτι που του είπε ο Μακρόν, ο οποίος στη συνέχεια ακούγεται να λέει «εγώ κρατάω τον λόγο μου».

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.