Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ CHRISTMAS Tree στο κεφάλι της Lady Gaga…

Στο https://www.in.gr διαβάσαμε:

Ο Herman Sun εμπνέεται από τους αστακούς και άλλα θαλάσσια είδη, τα οποία «μετατρέπει» σε άκρως εντυπωσιακά μπιζού. Ογκώδη βραχιόλια, κολιέ και καρφίτσες από τον σχεδιαστή, ο οποίος έχει κάνει όλο το Λος Άντζελες να επιλέγει φανατικά τις δημιουργίες του. Η Lady Gaga εμφανίστηκε με τον μπριγιαντένιο αστακό του Herman στο κεφάλι (κάτι σαν «στέκα»), λίγο πριν τον… αντικαταστήσει με ένα μικρό, καταπράσινο, γεμάτο κόκκινες μπάλες, Χριστουγεννιάτικο δένδρο.

 

 

Η νέα γενιά σχεδιαστών κοσμημάτων, επαγγελματίες οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στην Ελλάδα, σχεδιάζουν «ιδιαίτερα» μπιζού. Ακριβώς όπως και η Josanne Mark, η οποία δημιουργεί one-of-a-kind κομμάτια, τα οποία μοιάζουν με μικρά γλυπτά. Τα βραχιόλια της σε γεωμετρικά σχέδια είναι εξαιρετικά. Η σχεδιάστρια έχει ως μόνιμο τόπο κατοικίας την Καραϊβική. Η Κέιτι Πέρι και η Ρίτα Όρα, είναι φανατικές πελάτισσές της… Αν τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε σε κάτι κλασικό, ο οίκος Chaumet προτείνει υπέροχα δαχτυλίδια με μπριγιάν, ακουαμαρίνες και ρουμπίνια. Η διαφήμιση, όπου τα χέρια σηκώνονται για να πιάσουν την ανθοδέσμη, είναι εξαιρετική…

 (Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.