Δάκρυα και πόνος στο τελευταίο «αντίο» της 40χρονης μητέρας που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Κανείς δεν μπορεί να βρει τις λέξεις για να περιγράψει τις σπαρακτικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην κηδεία της 40χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη. Τραγική φιγούρα η μητέρα της που έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε να επιστρέψει στο σπίτι το παιδί της, γιατί δεν ανήκει στο χώμα.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα την αδικοχαμένη 40χρονη που άφησε πίσω της ένα κοριτσάκι μόλις 3 χρόνων. «Ρια, γύρνα πίσω Ρία. Τη θέλω σπίτι, δε τη θέλω στο χώμα. Είναι μικρό. Η μαμά φεύγει πρώτα και όχι το παιδί, θέλω το παιδί μου» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της 40χρονης την ώρα που το φέρετρο με τη σορό του παιδιού της έβγαινε από τον Ιερό Ναό Αναστάσιως του Κυρίου στη Θέρμη.

«Μη φεύγεις αγάπη μου, μη φεύγεις. Έχεις σπίτι να γυρίσεις μη πας εκεί» έλεγε και σπάραζε στο κλάμα η μητέρα της μη μπορώντας να διανοηθεί πώς έχασε για πάντα το καμάρι της.

Υπενθυμίζεται ότι το τρομερό δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα αστικό λεωφορείο παρέσυρε το μηχανάκι της 40χρονης η οποία βρισκόταν σταματημένη σε φανάρι, με αποτέλεσμα να την εκσφενδονίσει και στη συνέχεια να περάσει από πάνω της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και αφού χτύπησε το μηχανάκι και άλλα τρία αυτοκίνητα, κατέληξε στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Μάλιστα, όπως λένε, ο οδηγός φαινόταν πεσμένος στο τιμόνι και φέρεται να λιποθύμησε, αφού όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, ο ίδιος δεν θυμόταν τίποτα από όσα είχαν συμβεί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.