Θεσσαλονίκη: Παγάκι έμειναν οι πελάτες εστιατορίου, όταν είδαν στην απόδειξη ότι χρεώθηκαν τον πάγο στα ποτά τους

Παγάκι έμειναν πελάτες εστιατορίου στην Θεσσαλονίκη, όταν είδαν στην απόδειξη ότι είχαν χρεωθεί ένα κομμάτι πάγου.

Το ζευγάρι επέλεξε το εστιατόριο για απολαύσει το δείπνο του και το ποτό του, όταν όμως ήρθε να πληρώσουν παρατήρησαν πως ο πάγος που είχε μέσα το ποτό, είχε χρεωθεί ένα ευρώ.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος σε δηλώσεις του στο  Live News  υποστήριξε πως δεν πρόκειται για έναν απλό πάγο, αλλά για μία πιο εξιδεικευμένη περίπτωση.

«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Είναι ένα ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη».

Ο πάγος που χρεώθηκε επιπλέον ένα ευρώ στο ζευγάρι είναι ένας μεγάλος κύβος. Λόγω της μεγάλης μάζας σε σχέση με την επιφάνειά του, λιώνει πολύ πιο αργά από τον συνηθισμένο, διατηρώντας το ποτό στην ιδανική θερμοκρασία με το λιγότερο δυνατό νέρωμα.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50%. Μπορεί όμως να χρεωθεί μόνο στην περίπτωση που αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.