ΔΕΔΔΗΕ: Ακριβό ρεύμα στο λαό και… 90 τζιπάρες «Θηρία» στα Golden Boys του Χατζηδάκη

Δεν έχουν τέλος τα όργια χλιδής με τα λεφτά μας που γίνονται στις ΔΕΚΟ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο ΔΕΔΔΗΕ ζήλεψαν τις λιμουζίνες με τους σοφέρ που πήραν τα στελέχη της ΔΕΗ και έκλεισαν όχι 1, όχι 2, αλλά 90 υπερπολυτελείς τζιπάρες για τα «μεσαία» στελέχη του οργανισμούς που διοικεί ο εκλεκτός του Κωστή Χατζηδάκη.

anastasios manos, tasos manos, tassos manos,αναστασιοσ μανοσ ,τασοσ μανοσ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΝΟΣ,ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΟΣ, ΔΕΔΔΗΕ,Ηλεκτρονικη αιτηση δεδδηε, υπηρεσιες δεδδηε, δεδδηε ηλεκτρονικες υπηρεσιες, δεδδηε τηλεφωνο επικοινωνιας, Δεδδηε ραντεβου, δεδδηε προσληψεις, Σε ποια δεδδηε ανηκω, δεδδηε επανασυνδεση ρευματος ,

  • Δεκέμβριος 2020 – Από το ΔΣ ΔΕΔΔΗΕ τέθηκε στόχος επενδύσεων για 2021 το ποσό των 310 εκατομμυρίων, δηλαδή πάνω από 310  εκατομμύρια Ευρώ θα έπαιρναν μπόνους οι εκλεκτοί του Κυριάκου Μητσοτάκη.
  • Απρίλιος 2021 (8/4) –  Αναπροσαρμόζεται ο στόχος χαμηλότερα στα 206 εκατομμύρια ευρώ
  • Δεκέμβριος 2021 (16/12) – Αφού είδαν ότι δεν πιάνουν τον στόχο, άλλαξαν τον στόχο ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ στα 200 εκατομμύρια ευρώ Έτσι πιάσαμε και στόχο και μπόνους
  • Μάρτιος 2021 (4/3) – Ο Τάσος Μάνος, έδωσε μπόνους 60.000 ευρώ στον εαυτό του, 55.000 για τον αναπληρωτή του, και από 50.000 ευρώ αδιακρίτως για κάθε γενικό διευθυντή, ασχέτως αν εργάστηκαν για την επίτευξη του στόχου ή ήταν από τους γνωστούς αργόμισθους που προέρχονται από τον πάγκα της ΔΑΠ. (Πηγή)
  • Αύγουστος 2022 –  90 υπερπολυτελείς τζιπάρες για τα «μεσαία» στελέχη του οργανισμούς που διοικεί ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα της Hertz, από τον «καημένο» Βασιλάκη που σώσαμε δίνοντας του 120.000.000 ευρώ από τα Ταμεία του κράτους για να μην χρεωκοπήσει η Aegean. Καπιταλιστές, αλλά μόνο όταν είναι να κάνουν καμιά αύξηση μισθού στο μεροκαματιάρη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.