Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αθλητής φόρεσε το μετάλλιό του κι αυτό… ξέβαψε – Ερωτήματα για την ποιότητά τους – ΦΩΤΟ

Ερωτήματα για την ποιότητα της κατασκευής των μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 εγείρονται μετά την μάλλον ασυνήθιστη μαρτυρία ενός αθλητή.

Ο Αμερικανός αθλητής του σκέιτμπορντ Νάιτζα Χιούστον ήταν ο τρίτος νικητής στο αγώνισμά του, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού People, μετά από λίγες μέρες το εξωτερικό του μεταλλίου άρχισε να αλλοιώνεται σε σημείο που να δείχνει ξεβαμμένο και φθαρμένο.

«Όταν πήρα το μετάλλιο στα χέρια μου ήταν σε καταπληκτική κατάσταση. Πραγματικά έλαμπε», είπε ο αθλητής και πρόσθεσε: «Το φορούσα συνέχεια στον λαιμό μου και φυσικά ήρθε σε επαφή με το δέρμα μου, πόσω μάλλον με τον ιδρώτα μου. Το έδωσα και σε κάποιους φίλους μου που ήθελαν να βγουν φωτογραφία με αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν λίγες μέρες μετά το μετάλλιο να είναι σε κακή κατάσταση, ξεβαμμένο και φθαρμένο».

Δείτε σχετική φωτό:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Οργανωτική Επιτροπή «Παρίσι 2024» έχει λάβει γνώση του περιστατικού και σύμφωνα με εκπρόσωπό της «ερευνά την υπόθεση προκειμένου σε συνεργασία με το Νομισματοκοπείο της Γαλλίας να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί με το συγκεκριμένο μετάλλιο κι αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό».

Δείτε φωτογραφίες από το φθαρμένο μετάλλιο:

ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΠΗΓΗ: Instagram
ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΠΗΓΗ: Instagram
Ο Νάιτζα Χιούστον
ΠΗΓΗ: Instagram

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.