Τα 5 αναπάντεχα χρώματα που θα δούμε παντού το φθινόπωρο -Σε ρούχα και αξεσουάρ

Ξέρουμε τι σκέφτεστε. Πώς μπορούμε να μιλάμε για φθινοπωρινά χρώματα όταν ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι καλοκαιρινές διακοπές.

Στην μόδα, ο ενθουσιασμός μας για κάθε νέα τάση είναι μεγάλος. Συνεχώς αναζητάμε κάθε νέο trend που θα φορέσουμε. Το φθινόπωρο φέρνει την ανανέωση της χρωματικής παλέτας και μας αλλάζει την διάθεση. Οι μεγαλύτεροι fashion designers συμφώνησαν πως το φάσμα της νέας σεζόν θα είναι elegant και αριστοκρατικό ενώ θα έχει κάτι από τα 80s.

Από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, τα runways στις Εβδομάδες Μόδας για το φθινόπωρο 2019 μίλησαν. Είδαμε πολλές, γήινες αποχρώσεις -από μπεζ και camel έως μπορντό και καφέ- όμως, ρίχνουμε μια ματιά στα απροσδόκητα χρώματα της πασαρέλας που έκαναν την έκπληξη.

Θα κυριαρχήσουν στο Instagram.

Aυτές οι 5 αποχρώσεις έρχονται να μας συνεπάρουν με την μυστηριώδη ενέργεια τους με το λουκ που πρότειναν οι περισσότεροι να είναι η μονοχρωμία, με τις αντιθέσεις στις υφές να κάνουν το στιλιστικό παιχνίδι ενδιαφέρον.

Δεν βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε.

1. H παλέτα του μοβ

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kate spade new york (@katespadeny) στις

2. Πράσινο

3. Bold orange

4. Hot pink

5. Butterscotch yellow

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kate spade new york (@katespadeny) στις

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.