Μέτρο κατά του κορωνοϊού : Δωρεάν νερό και ρεύμα για δύο μήνες στο Κονγκό !

Στο Κονγκό το κράτος θα πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος και νερού

Στη δημοκρατία του Κονγκό που είναι μία από τις πιο φτωχές χώρες του κόσμου, την ώρα που γίνεται έκκληση καθίστε στο σπίτι ανακοινώθηκε πως το κράτος για δύο μήνες Θα καλύψει τα έξοδα για τους λογαριασμούς ρεύματος και νερού.
Σε ανακοίνωση που έγινε από τον υφυπουργό υδάτινων πόρων και ηλεκτρισμού Παπι Πουνγκου, αναφέρεται πως Στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται στον αγώνα ενάντια στο νέο ιό, ο στόχος είναι να μειωθούν τα έξοδα του λαού.
Επιβεβαιώνοντας την απόφασή της εθνικής εταιρείας ρεύματος και της εταιρείας διανομής νερού* δήλωσε πως άρχισαν οι εργασίες για την δωρεάν διανομή νερού και ρεύματος στους πολίτες.
Στη χώρα που πρόσφατα ξεπέρασε την επιδημία του έμπολα, υπήρξαν μέχρι τώρα 109 περιστατικά του νέου ιού και έχασαν τη ζωή τους 8 άτομα.
Το Κονγκό είναι μία από τις πιο φτωχές χώρες του κόσμου και είχε περισσότερα από 2.000 θύματα από την επιδημία του έμπολα, που άρχισε τον Αύγουστο του 2018.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.