Ο εκδότης του «Hustler» δίνει 10 εκατ. δολάρια σε όποιον βγάλει στη… φόρα «άπλυτα» του Τραμπ


Ο Λάρι Φλιντ έχει ένα περίεργο… χόμπι. Προσφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε όποιον διαθέτει πληροφορίες που θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα κάποιον πολιτικό. Αυτή τη φορά όμως… τινάζει τη μπάνκα στον αέρα.

Ο εκδότης του πορνογραφικού περιοδικού «Hustler» έταξε 10 εκατ. δολάρια σε όποιον δώσει στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αποπομπή του Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, έκανε αυτή την προσφορά μέσω μίας ολοσέλιδης καταχώρησης στην κυριακάτικη έκδοση της Washington Post.

Για να εξηγήσει την προσφορά αυτή, ο Φλιντ κατηγορεί τον Αμερικανό πρόεδρο για την εγχώρια αλλά και εξωτερική πολιτική του, για σύγκρουση συμφερόντων, για εκατοντάδες ψέμματα που έχει πει, αλλά και για τον διορισμό ατόμων χωρίς προσόντα σε υψηλά πόστα. «Πιστεύω ότι είναι το πιο πατριωτικό πράγμα που μπορώ να κάνω για να φύγει αυτός ο ηλίθιος από τη θέση του», εξήγησε στην εφημερίδα ο εκδότης, όταν ρωτήθηκε για την καταχώρηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζητά πληροφορίες που θα βλάψουν τον Τραμπ. Προεκλογικά έταζε 1 εκατ. δολάρια σε όποιον μπορούσε να δώσει οπτικό ή ηχητικό υλικό με εκείνον να ενεργεί παράνομα. Ο ίδιος εκδότης το 2007 πρόσφερε το ίδιο ποσό σε όποιον είχε παράνομη σεξουαλική συνεύρεση με μέλος του Κογκρέσου ή άλλο κυβερνητικό αξιωματούχο. Και το 2012 έδινε 1 εκατ. δολάρια για τα φορολογικά στοιχεία του τότε υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές Μιτ Ρόμνεϊ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.