Βασανιστήρια με dame blanche*

Όσοι δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε το βράδυ σίγουρα ταλανίζεστε από τη σκέψη των βασανιστηρίων στα οποία υπεβλήθη η Εύα Καϊλή

Λίγες είναι οι χαρές που έχουν απομείνει στο χαρισματικό (πρώην) ευρωπασοκάκι. Μια απ’ αυτές είναι το χριστουγεννιάτικο γεύμα που έφαγε η Εύα Καϊλή στις βελγικές φυλακές, το οποίο αποτελείτο από τα εξής πιάτα: pavé γαλοπούλας με αρακά, καρότα και σάλτσα πιπεριάς, και γλυκάκι dame blanche.

Ακούσαμε από τον δικηγόρο της κ. Καϊλή ότι υπεβλήθη σε βασανιστήρια από τη βελγική αστυνομία και πλαντάξαμε στο κλάμα. Το κελί της κ. Καϊλή στις βελγικές φυλακές είναι σαν αυτό στη φωτό νο1.

Από την άλλη μεριά, οι εργάτες για τα έργα του Μουντιάλ στο Κατάρ (το οποίο είχε εκθειάσει η Καϊλή για τις εργασιακές του μεταρρυθμίσεις) ζούσαν σε συνθήκες όπως αυτές που βλέπετε στις εικόνες 2, 3, 4 και 5. Την ταλαίπωρη τη γυναίκα, τέτοια βασανιστήρια με pavé γαλοπούλας και dame blanche ούτε στον εχθρό σου.

*Dame blanche: Γλυκό που διαθέτει τα εξής: παγωτό βανίλια με σαντιγί και ζεστή λιωμένη σοκολάτα

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.