Και συγγενής του Μητσοτάκη στη λίστα Πέτσα. Ο συμπέθερος …

Ακόμα και ο συμπέθερος της ιεράς οικογένειας φαίνεται να πήρε λεφτά από την λίστα Πέτσα για την ενημερωτική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

H ιστοσελίδα Neweurope.gr η οποία ανήκει στον γνωστό Αριστείδη Καλογερόπουλο στενό συνεργάτη για πολλά χρόνια του Δημήτρη Αβραμόπουλου και νυν μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη μετά τον γάμο της κόρης του με τον γιο της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη εμφανίζεται στην λίστα να παίρνει 20.000 ευρώ

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Αριστείδη Καλογερόπουλο μας επιβεβαίωσε ότι το neweurope.gr είναι η ελληνική έκδοση του neweurope των Βρυξελλών και το διαχειρίζεται ο ίδιος.

Σχετικά με τα 20.000 ευρώ που εμφανίζεται να παίρνει το neweurope.gr o κ Καλογερόπουλος λέει ότι «δεν έχω εισπράξει απολύτως τίποτα από την κυβέρνηση γι αυτό το θέμα, οι Βρυξέλλες τα έχουν πάρει .Εγώ όχι» .

Σε ερώτηση μας αν έπαιξε το banner του «Μένουμε Σπίτι» στο δικό του site, μας είπε ότι το έπαιξε για μια εβδομάδα και ότι του το έστειλαν μέσω Βρυξελλών .

Δηλαδή η κυβέρνηση έστειλε banner γραμμένο στα αγγλικά και σε site στις Βρυξέλλες .

Αξίζει να πούμε ότι δεν είναι αυτό το μόνο παράδοξο σε αυτή την ιστορία.

Το συγκεκριμένο site φαίνεται να παίρνει ποσό 20.000 ευρώ βάση εντολών, με τιμολογημένο ποσό 20.000 ευρώ το οποίο παραμένει το ίδιο παρά το ότι προστίθεται το ΦΠΑ.

Πηγή: documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.