Ο Αντώναρος αποκαλύπτει γιατί ο Μητσοτάκης απέφυγε επιμελώς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στον τουρισμό

Σχολιάζοντας το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη της Τρίτη, ο Ευάγγελος Αντώναρος επεσήμανε ότι απουσίαζε πλήρως οποιαδήποτε αναφορά στην βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό κι έδωσε την δική του εκδοχή γιατί ο πρωθυπουργός απέφυγε να μιλήσει για το πλήγμα που δέχεται ο βασικός αυτός κλάδος της ελληνικής οικονομίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να επιμελώς να αναφερθει όπως επιβάλλεται σε μεγαλύτερη έκταση στον τουρισμό, τον σημαντικότερο τομέα της ελληνικής οικονομίας κι αυτον που πλήττεται βαρύτατα.

Να σας αποκαλύψω γιατι; Απλούστατα, οι προοπτικές για έλευση τουριστών είναι μηδενικες. Αν το παραδεχθεί, όμως, το κράτος θα πρέπει ν αποζημιώσει όχι μόνο τα ξενοδοχεία ( στα οποία αναφέρθηκε κάπως) αλλα και κάπου 500.000 εποχικούς εργαζομένους που θα μείνουν φέτος χωρις δουλεια και εισόδημα.Είναι εκείνοι που δουλευουν ως ξενοδοχουπάλληλοοιι, σερβιτόροι, μάγειροι, ταξιδιωτικοί οδηγοί, οδηγοί αυτοκινήτων, υπάλληλολι παραθαλασσίων εγκαταστασεων κ.α. που απασχολούνται συνήθως απο τέλη Μαρτιου μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Ολοι αυτοί πως θα συντηρήσουν τιςε οικογένειες τους;
Τσιμουδιά ο Πρωθυπουργός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.