Ο απολογητής του Παπαντωνίου,Χωμενίδης, τώρα και υμνητής των τσεκουριών και των #FAKEnews στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ…

Που αλλού θα έβρισκε στέγη ένας απολογητής του Γιάννου Παπαντωνίου;
Μα στην ΝΔ των offshore, της Siemens, της σοβαρής Χρυσής Αυγής και των Χουντικών καταλοίπων

Έγραφε πριν μερικούς μήνες «Ο Παπαντωνίου, στο χειρότερο για τον ίδιο σενάριο, ενεθυλάκωσε δυόμιση -άντε πέντε- εκατομμύρια ευρώ.».

Σήμερα κατηγορούσε την κυβέρνηση ως επίγονο του «αυριανισμού» και από κάτω τον χειροκροτούσε μέχρι να ματώσουν τα χέρια του ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο γνωστός για τα γιατροσόφια που κόβουν το κάπνισμα, τα νανογιλέκα και για την ικανότητα του ότι μπορεί σε 20 λεπτά συνεχούς ομιλίας να μην πει ούτε μια αλήθεια (πχ εδώ )! Ισως από συναδελφική αλληλεγγύη, άλλωστε και τα μυθιστορήματα είναι κάτι σαν #FAKEnews

Σίγουρα αυτό που μάγεψε τον βραβευμένο συγγραφέα, είναι και η άποψη του κοινωνικού Δαρβινισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οπως έγραψε κι ο συγγρεφέας στο Facebook, κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για την επιτυχία, όπως πχ όλοι οι Μητσοτάκηδες και κάποιοι για την αποτυχία, όπως εμείς που γεννηθήκαμε στο Πέραμα.

Η άνοδος της ακροδεξίας στην Ελλάδα, έχει βρει και τους κατάλληλους απολογητές της, για κερδίσει την εξουσία

Υπογράμμισε επίσης κλείνοντας την ομιλία του,  ότι τον βρίσκει σύμφωνο «ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανασύνταξη, την παλιγγενεσία της μεσαίας τάξης» κάτι που χτύπησε την ευαίσθητη χορδή του διαδόχου του Νίκου Μιχαλολιάκου στην ΕΠΑΝ, του Μάκη Βορίδη, που ένα δάκρυ κύλησε για τα χαμένα χρόνια της μεσαίας τάξης που διάβαζε κάποτε στον ΛΑΟΣ

86FAFA35-C2EB-EFFC-D603-A30BAB834A8F

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.