Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ στον News 24/7 στους 88,6

Στο https://www.news247.gr διαβάσαμε:

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς είναι σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, προσκεκλημένος στον NEWS 24/7 και την εκπομπή ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ, για να συνομιλήσει με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη για τον τρόπο που γίνονται οι ταινίες, για τα μεγάλα «όχι» που έχει πει, τους λόγους που γυρίζει σήμερα ταινία τους «Ανίκητους Ηττημένους» του Γιάνη Βαρουφάκη, το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων, που έχει παρασύρει τη Γαλλία, για την Ευρώπη που τρεκλίζει, τον Εμμανουέλ Μακρόν, τον Ντόναλντ Τράμπ και τον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί αρνήθηκε να αναλάβει καθήκοντα προέδρου της Δημοκρατίας, πριν τις εκλογές του 2015; Γιατί είπε «όχι» και στην πρόταση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει υπουργός Πολιτισμού; Πώς αντέδρασε ακούγοντας την είδηση πως έχει πεθάνει;.

Σήμερα 2-4μ.μ. ο βραβευμένος με ‘Οσκαρ, Χρυσούς Φοίνικες, Χρυσές ‘Αρκτους, με το Μεγάλο Βραβείο της Ακαδημίας Γαλλικού Κινηματογράφου, τα βραβεία Πόε, Σεζάρ και Λυμιέ, σκηνοθέτης για μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, στον NEWS 24/7 στους 88 και 6. Συντονιστείτε.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.