Κι άλλη γκάφα Μητσοτάκη: Τώρα παραδέχεται ανοιχτά ότι ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία και όχι… για την ουσία

Μάλλον δε θα θέλει να το θυμάται το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς τελειωμό δεν έχουν οι γκάφες κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την 82η ΔΕΘ.
Στην αρχή ήταν η ευχή με την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια δεν παρέλειψε να χαιρετήσει «αυθόρμητα και φιλικά» μια πλαστική κούκλα σε βιτρίνα καταστήματος.
Φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκρυψε κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ το αξιακό του πλαίσιο λέγοντας ευθαρσώς: «δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση». 
Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ξεδίπλωσε ακόμα παραπάνω το πολιτικό του όραμα, αναφέροντας με περηφανιά: «Με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία».
Ο δημοσιογράφος Άγγελος Αγγελίδης έθεσε στον κ. Μητσοτάκη το εξής ερώτημα: «Όταν θα αναλάβετε τη διακυβέρνηση της χώρας, θα διατηρήσετε το παράρτημα του πρωθυπουργικού γραφείου και θα κάνετε το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, πάλι υπουργείο»;
Στη συνέχεια, ι δημοσιογράφος είδε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χαμογελά περήφανα και να απαντά αποστωμοτικά: «Με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία κ. Αγγελίδη. Δεν το έχω σκεφτεί». 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το περιστατικό
https://www.youtube.com/watch?v=-6te__snw7grn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.