Για τις αθλιότητες που γράφτηκαν στο προεκλογικό περίπτερο της Ντόρας Μπακογιάννη

Εμείς έχουμε τεράστιες διαφωνίες με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Διαχρονικά, όχι τώρα. Ο υπόκοσμος όμως που αμαύρωσέ την μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη και στην ουσία απείλησε ευθέως την Ντόρα, δεν στρέφεται κατά της Ντόρας ή κάποιου κόμματος αλλά κατά του ίδιου του έθνους.

Διότι η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη δεν ήταν απλώς μία τρομοκρατική ενέργεια, αλλά μία βαθύτατα αντεθνική πράξη. Όπως η δολοφονία του Άλντο Μόρο στην Ιταλία. Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν αγωνιστής της εθνικής ενότητας και της κατάρρευσης των διαχωριστικών γραμμών, πάνω στις οποίες τρέφονται πολλοί βρυκόλακες της πολιτικής.

Αγνοεί ο υπόκοσμος που έγραψε τις απειλές, ότι και η Ντόρα Μπακογιάννη γλίτωσε από θαύμα μετά από δολοφονική ενέργεια. Όταν ένας, τον οποίο περιέργως βάφτισαν “τρελό”, την πυροβόλησε εξ’ επαφής και αυτή σώθηκε γιατί έσκυψε εκείνη τη στιγμή να σηκώσει το κινητό της που χτύπαγε.

Σε έναν άνθρωπο λοιπόν που έχει χτυπηθεί οικογενειακά και προσωπικά από δολοφονικά χέρια, το να αναγράφεις απειλές όχι απλά είναι καταδικαστέο, αλλά χρήζει παραδειγματικής τιμωρίας. Διότι τα χέρια των ηλιθίων πολλές φορές μετατρέπονται σε χέρια δολοφόνων.

mpakogianni_2_11_5-450x600.jpg

koufontinas1-1.jpg

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.