Θάνος Τζήμερος: “Ψήθηκε…” – Η ανάρτηση για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που δρομολογεί εξελίξεις

«Πυρετός» διεργασιών στα δεξιά της ΝΔ. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ανακοινώσει την ίδρυση πολιτικής κίνησης στις 5 Απριλίου, ενώ λίγες ώρες μετά ήρθε το σχόλιο του Θάνου Τζήμερου που επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι ανοίγει ο δρόμος για τη συνεργασία του με τον ανεξάρτητο βουλευτή. 

“Ψήθηκε” έγραψε ο κ. Τζήμερος στα social media επισυνάπτοντας μια ανάρτηση του enikos.gr με όσα είχε δηλώσει στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τον περασμένο Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Μπογδάνο είχε απαντήσει ότι “πρέπει να ρωτήσετε τον Κωνσταντίνο για αυτό, με τον οποίον έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μιλάμε, συζητάμε και ταυτιζόμαστε σχεδόν σε όλα τα θέματα που αφορούν την πολιτική – και την εσωτερική και την εξωτερική – πρέπει η χώρα να αποκτήσει πραγματικά φιλελεύθερη κυβέρνηση, αλλά διαφέρουμε λίγο ως προς την στρατηγική του εγχειρήματος. Ενδεχομένως να συμβεί, ενδεχομένως όχι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα”.

 

Ήδη η σύμπραξη της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη με τη Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου, με το όνομα «Δημιουργία», κατά πολλούς θεωρήθηκε ως «βάση» για μια ευρύτερη συσπείρωση. Η κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την ίδρυση του φορέα “Εθνική Συμφωνία”, αναμένεται να δρομολογήσει περαιτέρω εξελίξεις στον χώρο, δεξιά της ΝΔ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναμένεται να απευθύνει προσκλητήριο σε όλους τους φιλελεύθερους συντηρητικούς πατριώτες. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος, καθώς και πρώην στελέχη της ΝΔ, όπως ο Νίκος Καραχάλιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διεγράφη τον περασμένο Οκτώβριο  από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ εξαιτίας της σύγκρουσής του με τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ στη Βουλή για το εμφυλιοπολεμικό παρελθόν της χώρας και τα γεγονότα στον Γράμμο και το Βίτσι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.