Εξέλιξη: Μπόμπολας – Βαρδινογιάννης, ξανανοίγουν το Mega, μετά το “τέλος” ΔΟΛ – Ψυχάρη !

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο μεγάλοι μέτοχοι, Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για να προχωρήσουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και στη συνέχεια στην εκπομπή κανονικά προγράμματος. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την εξέλιξη, έπαιξε, προφανώς και το … τέλος του Σταύρου Ψυχάρη, που όπως επέμενε το ρεπορτάζ του the faq από την πρώτη στιγμή, αποτελούσε “ανεπιθύμητο” πρόσωπο και για τους δυο μεγιστάνες μετόχουςβτου καναλιού… Φυσικά προς αυτή την εξέλιξη συντελεί και το γεγονός ότι πλησιάζει η ώρα του νέου διαγωνισμού για την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών, όπου οι δύο επιχειρηματίες, θα μπουν ως φαβορί για την απόκτηση της μιας από τις άδειες…
Οι δύο μεγαλομέτοχοι σκοπεύουν να πάρουν τον έλεγχο του καναλιού στα χέρια τους, αφού η μη συμμετοχή του ΔΟΛ, που είναι ο τρίτος μεγάλος μέτοχος, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα έχει σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί στο ελάχιστο το ποσοστό των μετοχών που κατέχει ο Ψυχάρης. Αυτό σημαίνει ότι οι οικογένειες Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη θα έχουν το πλειοψηφικό και μάλιστα πολύ πάνω από το 50% μετοχικό κεφάλαιο του Mega.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο εγχείρημα για την κανονική και πλήρη λειτουργία του Mega παραμένει ανοιχτό, να συμμετεχουν και οι Δημ. Μάρης και Θεοχάρης Φιλιππόπουλος.

Πηγή: newsit

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.