Εμείς εδώ το ξέραμε ήδη Βασίλη…Εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ αναλαμβάνει η Μαρία Σπυράκη στη θέση του Κικίλια

Το είχαμε γράψει εδώ ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ότι η Μαρία Σπυράκη και ο Κων. Ζούλας θα ενταχθούν στην επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ “με εντολή Σαμαρά”. 
Τώρα, ήρθε και το ρεπορτάζ από τα “Παραπολιτικά” να επιβεβαιώσει αυτό που γνωρίζαμε ήδη εμείς εδώ, ότι δηλαδή ο Βασίλης Κικίλιας απομακρύνεται από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, χωρίς βέβαια να εγκαταλείψει (για ευνόητους λόγους…) το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γνωστή για τα ρεπορτάζ της από την τηλεόραση του Mega (και για την παραδοχή της ότι γνώριζε τι συνέβαινε με τις Τράπεζες την άνοιξη του 2012 αλλά δεν το έλεγε) θα αναλάβει μέσα στον Οκτώβριο καθήκοντα, διατηρώντας παράλληλα και τη θέση της στην Ευρωβουλή, όπου θα συνεχίσει, λέει, να δίνει το παρών σε σημαντικές διαδικασίες και επιτροπές που έχουν να κάνουν με το χαρτοφυλάκιό της της Ενέργειας.
Σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά”, η αλλαγή αυτή εντάσσεται στις μεταρρυθμίσεις που θέλει να κάνει ο Κυριάκος για να στείλει μήνυμα ανανέωσης πριν το συνέδριο αρχών και θέσεων του Δεκεμβρίου, όπως είναι και η αντικατάσταση του Μακάριου Λαζαρίδη με τον Κωνσταντίνο Ζούλα στη θέση του επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.