ΣΟΚ για Μητσοτάκη: Ο Παπαχρήστος και ΤΑ ΝΕΑ προαναγγέλουν τη μελλοντική εκλογική συντριβή της ΝΔ

Ακόμη και στα παραμάγαζα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, βλέπουν την μελλοντική εκλογική συντριβή.
Χαρακτηριστικά τα όσα γράφει ο υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργος Παπαχρήστος, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:
«Αυτό που έχω να πω είναι ότι αν δεν αλλάξουν στρατηγική στη ΝουΔού, και συνεχίσουν να επαναπαύονται στο μαξιλάρι των δημοσκοπήσεων, το παιχνίδι θα το χάσουν από τα αποδυτήρια, τρία – μηδέν!»
Ο Γιώργος Παπαχρήστος αμφισβήτησε την στρατηγική που ακολουθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προεξοφλώντας ουσιαστικά ήττα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογές. 
Με χαρακτηριστικό τίτλο «Ήττα από τα αποδυτήρια», ο Παπαχρήστος επισημαίνει:
«Άλλη μια δημοσκόπηση με μείωση της διαφοράς, περίπου στις 6 μονάδες, μεταξύ ΝουΔού και ΣΥΡΙΖΑ. Αναμενόμενο πρέπει να πω. Εγώ περιμένω να πάει και πιο κάτω.
Αν σε μια εποχή που έχουν συμβεί τόσα και τόσα, και ο κόσμος βρίζει την κυβέρνηση για τα χαράτσια, τις οικολογικές καταστροφές και το προβληματικό μοντέλο διακυβέρνησης, η διαφορά μειώνεται, πότε περιμένουν στην Πειραιώς να αυξηθεί; Όταν θα καταφέρει να ισορροπήσει ο Τσίπρας; Μα τότε θα έχουν χαθεί και η διαφορά και το πλεονέκτημα του Κυριάκου έναντι του προέδρου Αλέξη.
Συμπερασματικά, αυτό που έχω να πω είναι ότι αν δεν αλλάξουν στρατηγική στη ΝουΔού, και συνεχίσουν να επαναπαύονται στο μαξιλάρι των δημοσκοπήσεων, το παιχνίδι θα το χάσουν από τα αποδυτήρια, τρία – μηδέν!
Εννοείται πως ποσώς με ενδιαφέρει, ε;».
Ο Γιώργος Παπαχρήστος είναι σφοδρός πολέμιος της κυβέρνησης και ο ΔΟΛ έχει περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη για να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της υποστήριξης στον πρόεδρο της ΝΔ. Μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε ποια είναι η εικόνα στη Νέα Δημοκρατία, όταν ο δημοσιεύονται όλα τα παραπάνω από τα ΤΑ ΝΕΑ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν εξοργιστεί με το άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου. “Είναι δυνατόν να γράφουν τέτοια πράγματα στα δικά μας μέσα;” λένε. Χώρια που πολλοί φοβούνται μήπως χάσουν τις θέσεις τους, μιας και πλέον καταγράφεται η ανεπάρκειά τους ακόμη και σε εφημερίδες επιρροής Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να είναι θέμα χρόνου να ζητηθεί από την ιδιοκτησία του ΔΟΛ η απομάκρυνση του Γιώργου Παπαχρήστου. “Κουμάντο κάνουμε εμείς και όχι ο κάθε πρώην ΠΑΣόκος”, λένε στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.