Novartis: Στο “αρχείο” και η υπόθεση του Μάριου Σαλμά

Άλλη μια αρχειοθέτηση, η πέμπτη κατά σειρά, από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis στο πρόσωπο του Μάριου Σαλμά αυτή τη φορά, πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Μετά το κλείσιμο του σκέλους της δικογραφίας που τον αφορά μένουν ακόμη να ελεγχθούν οι κ.κ. Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας, Αδωνις Γεωργιάδης και Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν προέκυψε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο για τον κ. Σαλμά όσον αφορά τις πραξεις της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και έτσι οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο.

Το όνομα του πρώην αναπληρωτή υπουργού ενεπλάκη στην υπόθεση της Novartis έπειτα από κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, ο οποίος είχε κάνει λόγο για χρηματισμό του. Ο ίδιος είχε αρνηθεί την εμπλοκή του υποστηριζοντας ότι η Novartis δεν ήταν ευχαριστημένη από τις υπηρεσιακές του ενέργειες και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον παρακάμψει. Μάλιστα, υποστήριζε ότι επί των ημερών του μειώθηκε η φαρμακευτική δαπάνη κατά 50%.

Πηγή: ethnos.gr – Σοφία Φασουλάκη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.