Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός 1-0 την Φιορεντινα – Κέρδισε το ευρωπαϊκό τρόπαιο

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.
Τελικός Conference League: Πύρινος κόσμος για το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Ιστορία

Ραντεβού με την Ιστορία έχει ο Ολυμπιακός, που μάχεται κόντρα στη Φιορεντίνα με στόχο να δώσει σάρκα και οστά στο πιο μεγάλο όνειρο των φιλάθλων του. Η ομάδα του Πειραιά θα παλέψει για να γίνει η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που κερδίζει για τη χώρα μας έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Εν τω μεταξύ, σε ισχύ έχουν τεθεί ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League.

O Eλ Κααμπί στέλνει τον Ολυμπιακό στον έβδομο ουρανό (vid)

 

Πρόκειται για έναν θρίαμβο που εκατομμύρια φίλοι της ομάδας εύχονται να ολοκληρωθεί με το επιστέγασμα της κατάκτησης του τροπαίου

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μετέτρεψαν την πορεία τους προς το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μια τεράστια ερυθρόλευκη γιορτή. Συνθήματα, καπνογόνα και χαμόγελα έδωσαν τον παλμό που θα κατακλύσει το OPAP Arena στην διάρκεια την πιο σπουδαία βραδιάς του συλλόγου.

Οι συγκεντρώσεις που έγιναν για να ξεκινήσουν οι πορείες προς το γήπεδο της ΑΕΚ, ήταν πολυπληθέστατες. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ανήρτησαν παντού πανό, ερχόμενοι από πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Με επίκεντρο τον Πειραιά, γιγαντοοθόνες έχουν στηθεί σε κεντρικές πλατείες ανά την επικράτεια και μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν από το MEGA την ιστορική αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα από τα εξής σημεία:

Α. Πλατεία Κοραή, κέντρο Πειραιά.

Β. Πεζοδρόμιο επάνω από την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Πασαλιμάνι.

Γ. Πλατεία Γεννηματά, Καμίνια.

Δ. Πλατεία Ηρώων, Πέραμα.

Όσοι έχουν ήδη μπει στο γήπεδο, ζουν μ’ ενθουσιασμό την κάθε στιγμή εν όψει του μεγάλου τελικού του Conference league και τραγουδούν για την ομάδα τους από την ώρα που μπήκαν στις εξέδρες του OPAP Arena.
Παράλληλα, έχουν κοσμήσει τις εξέδρες του γηπέδου με πανό που ήλθαν στην Αθήνα από κάθε γωνία του πλανήτη.
Νωρίτερα, οι φίλοι του Ολυμπιακού έγιναν ένα μεγάλο ερυθρόλευκο ποτάμι για τη μεγάλη πορεία τους προς του όνειρο…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.