ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τη Δευτέρα ανακοινώνεται η απόφαση των ΑΝΕΛ για την κάθοδό τους στην εκλογική αναμέτρηση

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΓιώργος Αθανασίου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος την Δευτέρα με το που ανακοινώνονται οι Εθνικές εκλογές, βάζει το κίνημα στην τροχιά των εκλογών με στόχο την είσοδο στη βουλή σε πρώτη φάση.

Παρότι το ποσοστό του 0,80% έκοψε τα φτερά όλων και μεταφράζεται σε 45,000 ψήφους από 199,000 που είχε στις προηγούμενες Ευρωεκλογές, είναι πεπεισμένοι ότι με σωστή στρατηγική και τα δίκαια επιχειρήματα να αποδειχθεί για μια ακόμη φορά ”επτάψυχος”.

Μετά το αρχικό σοκ που σίγουρα ήταν κατώτερο ακόμα και αυτών των δημοσκοπήσεων που κατηγόρησε ευθέως ο Π.Καμμένος, μέσα στην εβδομάδα μαζί με το επιτελείο του έκαναν την αυτοκριτική τους και αναζήτησαν τα αίτια για το μέγεθος της ήττας.

Όπως λένε δημόσια πολλά στελέχη ήταν μια χαμένη μάχη, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα να γυρίσει αυτό το αρνητικό κλίμα.

Χρεώθηκαν όπως λένε αδίκως το θέμα των Σκοπίων γιατί σύσσωμο το μπλοκ των ΜΜΕ αλλά και των κομμάτων μπόρεσαν να μπολιάσουν στο μυαλό των πολιτών, ότι η ευθύνη που περασε η συμφωνία των Πρεσπών ήταν αποκλειστικά των ΑΝΕΛ.

Βέβαια από την Πειραιώς έκαναν όνειρα για το ότι ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ θα ψήφιζαν τη ΝΔ και έντεχνα διοχέτευαν στα blogs, κοινωνικά δίκτυα και ΜΜΕ, ότι ο Π.Καμμένος δεν θα κατέβει στις εκλογές.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο συνεδριάζουν τα όργανα του κόμματος που από τις πληροφορίες μας είναι έτοιμοι να δώσουν την επόμενη μάχη.

Επίσης είναι σχεδόν όλα τα ψηφοδέλτια έτοιμα με κάποιες μικρές προσθαφαιρέσεις.

Ετσι λοιπόν το αργότερο μέχρι το βράδυ της προσεχής Δευτέρας ο Π.Καμμένος θα δώσει και επίσημα την έναρξη του εκλογικού αγώνα στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.