Πυρηνική «βόμβα» από τον Γιώργο Τράγκα: «Ο Καραμανλής προθερμαίνεται»

Πυρηνική «βόμβα» ενεργοποίησε ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Ο γνωστός δημοσιογράφος λέει ευθέως πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. 

Δείτε τι είπε:

Όσο και αν φανεί υπερβολικό αυτό που λέω, ο Καραμανλής προθερμαίνεται. Πραγματοποιεί τριήμερη εκδρομή – περιοδεία στη Θράκη, όπου θα φιλοξενηθεί στο σπίτι του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Όπως δείχνουν όλα τα πράγματα. Όπως δείχνουν όλες οι εξελίξεις. Η ιστορία θα χτυπήσει άλλη μια φορά την πόρτα του Κώστα Καραμανλή είτε για να ηγηθεί σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, είτε να αναλάβει κάποια στιγμή πρωτοβουλίες πραγματικές εθνικής ανασυγκρότησης. Να ευχηθούμε βέβαια αυτό να μη συμβεί μετά από εθνική τραγωδία.

Αν πάλι ο Κώστας Καραμανλής αρνηθεί το κάλεσμα της ιστορίας, τότε θα πρέπει να ξέρει ότι και η ιστορία θα τον διαγράψει πλήρως και θα τον αφήσει στη σκιά ενός συνταξιούχου περιπατητή στην περιοχή της Ραφήνας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.