Πανηγυρισμοί για τον Παναθηναϊκό και συγχαρητήρια από παντού – Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟ, βίντεο και φωτογραφίες

Κύμα ενθουσιασμού και πανηγυρικών εκδηλώσεων ξεσηκώθηκε με τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης του ΠΑΟ που κατέκτησε για 7η φορά τη Euroleague. Τα μηνύματα συγχαρητηρίων είναι διαδοχικά καθώς ο Παναθηναϊκός ύστερα από 13 χρόνια είναι ξανά στον θρόνο της Ευρώπης, έχοντας κερδίσει 95-80 τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δρόμοι της Αθήνας έχουν «παραδοθεί» στα χρώματα του πρασίνου με τους πανηγυρισμούς να έχουν μεταφερθεί και πέρα από την Αλεξάνδρας.

Η πανηγυρική φρενίτιδα είναι εμφανής και στο Twitter, με τους ακολούθους του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να επιδίδονται σε σχόλια που μαρτυρούν τη βαθιά ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Οι πολιτικοί αρχηγοί στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συγχαρητηρίων μιλώντας για μια μεγάλη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό.

Στους δρόμους η εικόνα είναι ενδεικτική του ενθουσιασμού που έχει προκαλέσει η μεγάλη νίκη με τους φιλάθλους να έχουν κατακλύσει την Αλεξάνδρας και την ίδια ώρα πανηγυρισμοί καταγράφονται σε Σύνταγμα και Ομόνοια.

 

panigirismoi-omonoia__2_
panigirismoi_2

Στα χρώματα του πρασίνου «βάφτηκε» η πρόσοψη του δημαρχείου της Αθήνας.

 

438158952_7572580202855615_4362487806937316201_n

Φυσικά το πάρτι των οπαδών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από το Βερολίνο τόσο μέσα στην Uber Arena, οσο και έξω από το στάδιο που διεξήχθη το Final 4.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.