Πάνω από 20 χιλιάδες Τούρκοι ζήτησαν βίζα για τα νησιά του Αιγαίου

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άνοιξε διάπλατα την κερκόπορτα του Αιγαίου στην Τουρκία και πανηγυρίζει.

Η βίζα Καιρίδη φέρνει στην χώρα μας κατά χιλιάδες επισκέπτες από την γειτονική χώρα και το υπουργείο Μετανάστευσης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης του μέτρου.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, περισσότεροι από 20 χιλιάδες Τούρκοι έχουν κάνει αίτηση για την βίζα, η οποία αφορά σε 10 νησιά και 14 λιμάνια. «Το μέτρο είναι μια αναμφισβήτητη επιτυχία και έτσι αναγνωρίζεται τόσο από τους νησιώτες μας όσο και στην Τουρκία» δηλώνει πανηγυρίζοντας ο Δημήτρης Καιρίδης.

«Πετύχαμε την συνεργασία της Τουρκίας στο κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης, συνεργασία που αποδίδει τόσο στον καλύτερο έλεγχο των συνόρων όσο και στην ενεργητικότερη καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης» προσθέτει ο υπουργός και υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να ανοίξουν στους Τούρκους και άλλα νησιά!

«Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε, αρκεί να υπάρχουν τα πορθμεία και οι υποδομές» δηλώνει ο Δημήτρης Καιρίδης για την επέκταση της βίζας και σε άλλες ελληνικές περιοχές.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.