Ομάδα Αλήθειας: Κατέβασε «άρον- άρον» το δημοσίευμα για την «αποφυλάκιση» του βιαστή των Πετραλώνων με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Να κατεβάσει άρον άρον την ανάρτηση σχετικά με την υποτιθέμενη αποφυλάκιση του βιαστή των Πετραλώνων με βάση τον νόμο Παρασκευόπουλου έσπευσε η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ, μετά την προαναγγελία αποστολής εξωδικών εκ μέρους του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης για το ζήτημα.

Πλέον εφόσον κάποιος προσπαθήσει να διαβάσει το σχετικό δημοσίευμα, βλέπει μήνυμα «Page not found». Κάτι ανάλογο συμβαίνει εφόσον αναζητήσει και τη σχετική ανάρτηση στο Twitter το οποίο αναφέρει «This Tweet is unavailable».

Υπενθυμίζεται ότι η Ομάδα Αλήθειας δημοσίευσε χθες ένα κείμενο με τίτλο «Βιασμός στα Πετράλωνα: Με το νόμο Παρασκευόπουλου είχε βγει ο 35χρονος»

Σε αυτό αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι «ο 35χρονος δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστρια στα Πετράλωνα είχε καταδικαστεί για βιασμό, αλλά αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.