Ρωμανός: Δεν αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου ο βιαστής των Πετραλώνων

«Δημοσιεύματα που έκανα repost χθες σχετικά με τον Βούλγαρο βιαστή των Πετραλώνων ήταν ανακριβή, διευκρινίζω ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν ένας από τους 12.000 που αποφυλακίστηκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου», αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Να θυμίσουμε πως το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούσε την αποπομπή του μετά την ανάρτησή του για τον δράστη του βιασμού της 50χρονης στα Πετράλωνα. Συγκεκριμένα, στο post του ο Νίκος Ρωμανός ανέφερε: «Πετράλωνα: Είχε καταδικαστεί για βιασμό ο 35χρονος – Είχε βγει με τον νόμο Παρασκευόπουλου», με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να εκδίδει ανακοίνωση και ταυτόχρονα ο Νίκος Παρασκευόπουλος να απαντά με εξώδικο.

«Η ΝΔ για να διαχειριστεί το νέο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ με τον βιαστή στα Πετράλωνα που έχασε μέσα από τα χέρια της, διακινούσε πως είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Τελικά, ούτε με τον νόμο Παρασκευόπουλου είχε αποφυλακιστεί, ούτε με τον νέο Ποινικό Κώδικα, αλλά με τις ευνοϊκότερες διατάξεις του παλιού Ποινικού Κώδικα για την έκτιση ποινών και την υφ’ όρων απόλυση» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και συμπλήρωνε: «Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις συκοφαντίες του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ή θα τον αποπέμψει;»

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού:

«Η παραπάνω δήλωσή σας είναι άκρως συκοφαντική για το πρόσωπό μου, το οποίο συνδέεται και με τις παραπάνω δημόσιες αναρτήσεις σας στη συνείδηση των πολιτών με τη διάπραξη στυγερών εγκλημάτων. Η σύνδεση αυτή προκαλεί σε εμένα διαρκώς προβλήματα καθημερινής διαβίωσης και κυκλοφορίας, καθώς συναντώ ανθρώπους, οι οποίοι με αναγνωρίζουν, μου αποδίδουν εγκλήματα και ενίοτε με απειλούν σοβαρά (έχει ασχοληθεί η Αστυνομία). Η προσβολή πολλαπλασιάζεται, εξάλλου, επειδή αφορά τον υπογράφοντα, πρόσωπο που για πολλές δεκαετίες και από διάφορες θέσεις (καθηγητή Ποινικού Δικαίου, δικηγόρου, δικαστή σε ανώτατα ειδικά δικαστήρια της χώρας) υπηρετεί το Δίκαιο» τόνιζε από την πλευρά του ο Νίκος Παρασκευόπουλος στο εξώδικο που έστειλε στον Νίκο Ρωμανό.

«Επιπλέον, το γεγονός ότι έχετε την ιδιότητα του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας οδηγεί έναν μεγάλο αριθμό εντύπων, ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών Μέσων να σας ακολουθούν και να αναπαράγουν τα ψεύδη σας, με αποτέλεσμα αυτά να αναπαράγονται σε όλη τη χώρα. Η επαφή σας με το κυβερνητικό κόμμα εξάλλου σας παρέχει τη δυνατότητα να γνωρίζετε τα αληθή στοιχεία και επομένως το γεγονός ότι τα ψεύδη σας είναι συκοφαντικά και κακόβουλα» υπογράμμιζε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης καλώντας τον Νίκο Ρωμανό να επανορθώσει άμεσα αποκαθιστώντας την αλήθεια με γραπτή δήλωσή του στο ίδιο Μέσο με την ιδιότητα του διευθυντή γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και να αποφύγει στο μέλλον οποιαδήποτε ανάλογη συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπό του, αλλιώς επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο σε βάρος του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.